Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Gebruiken is geloven, Excel Controller!

U kunt hier een volledige versie downloaden en zelf uitproberen voor 45 dagen*, geheel vrijblijvend!

De versie die u hier kunt downloaden is geen aangepaste versie dus kunt u precies zien wat u krijgt zodra u ons product aanschaft. Naast het product kunt u ook een handleiding downloaden met installatie instructies en uitleg over de mogelijkheden.

Ons product leest gegevens. U kunt dus niets beschadigen aan uw data. U kunt veranderen en werken met de draaitabellen zoals u wilt. Terugkeren naar de begin situatie kan altijd!

Met de Excel Controller kunt u de data van volgende boekhoudsystemen rapporteren, controleren en analyseren;

 1. Exact Online**
 2. Kleisteen
 3. AFAS
 4. AccountView
 5. Cash
 6. King
 7. Twinfield
 8. Snelstart
 9. Multivers
 10. Davilex
 11. E-Boekhouden
 12. Exact Globe***
 13. Exact Financials***
 14. Overige op aanvraag

**Met Exact Online hebben wij een Exact gecertificeerde koppeling. Met de andere overige systemen bieden wij de mogelijkheid om via een Auditfile2 te analyseren. De maximale grootte van de Auditfile2 dient < te zijn dan 100Mb. Audifiles > 100Mb op aanvraag.

***Voor oa Exact Globe en Exact Financials biedt Excel Controller ook zeer veel mogelijkheden. Deze connectie is een directe en biedt daarnaast mogelijkheden om ook overige databases te combineren binnen MS-Excel. De versie die u hier kunt downloaden is alleen geschikt voor Exact Online én voor het importeren van Auditfile2 bestanden.

Uiteraard is een succesvolle installatie afhankelijk van onder andere de rechten die u heeft op uw systeem. Mocht blijken dat u toch niet een installatie succesvol kunt voltooien neemt u dan contact met ons op.

Hieronder vind u de verwijzing naar de desbetreffende hyperlinks.

LET OP: De 32/64 bits versie van Excel Controleer in de meeste gevallen NIETgelijk aan de 32/64 versie van uw Window Systeem. De meest gebruikte versie is 32 bits. De Excel Controller voor 64 bits MS Office is alleen op aanvraag beschikbaar.

Klik hier voor de handleiding "Bepaal MS Excel 32/64 bits"

Klik hier om de 32 bits versie voor MS.Excel te downloaden.

Klik hiervoor de installatiehandleiding

Artikel van Microsoft over gebruik 32 vs 64 bits

*Na de download dient u zich te registeren om zo de werking van de Excel Controller te garanderen. Indien u zich registreert geeft u Excel Controller het recht om u te benaderen over de werking van de Excel Controller, telefonisch of per email (max. 3). Uiteraard kunt u zich bij de eerste email uitschrijven. U dient bij de registratie uw geldige gegevens op te geven. Indien deze gegevens niet correct zijn behoudt Excel Controller het recht om de programmatuur te verwijderen.