Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Add-on's

Excel Controller levert momenteel 3 add-on's:

1- Kasstaat
2- Declaratiestaat
3- Memoriaal sheet

Kasstaat

Excel Controller levert u een kasstaat om ontvangsten en uitgaven per dag te administreren, de journaalposten en eventuele bijlages worden direct in Exact Online geimporteerd. Hierdoor hoeft u geen informatie twee keer in te voeren en alles wordt op detailniveau in Exact Online voor u vastgelegd. U haalt nu het beste uit Exact Online.

Declaratiestaat

Excel Controller levert u een declaratiestaat om uitgaven (kleine bonnetjes die contant betaald zijn) te administreren, de journaalposten en eventuele bijlages worden direct in Exact Online geimporteerd

Voor administratiekantoren is het ook mogelijk dat de klanten dit zelf bijhouden. Met een druk op de muis worden de boekingen geimporteerd in Exact Online, De accountant hoeft nu alleen nog te controleren.

Memoriaalboekingen

Bijna alle memoriaalboekingen worden eerst in Excel uitgerekend en vervolgens worden deze overgetyped in de administratie. Dit is een dubbele handeling wat veel tijd kost en de nodige kans op fouten met zich meebrengt. Het is eigenlijk een overbodige handeling.

Om dit probleem op te lossen hebben wij een excelsheet gemaakt die memoriaalboekingen direct vanuit Excel in uw administratie inleest, eventueel met aanvullende bijlages.

Voordelen zijn:
- Minder kans op fouten
- Kost minder tijd, dus bespaart geld!
- Betere documentatie
- Meer detail in uw administratie

Deze add-ons zijn alleen te gebruiken als u al de Excel Controller voor Exact Online heeft aangeschaft.
Prijs is per gebruiker slechts 5 euro per maand exclusief BTW. Bij meer dan 5 gebruikers is de prijs op aanvraag.