Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Prijslijst voor Exact online

Excel Controller is in november 2013 door Exact gecertificeerd als Certified Exact Add-on. Door de certificering en de opname van de Excel Controller in het Exact App Center toont Exact haar vertrouwen in ons product. “Een no-nonsens tool voor iedere Exact gebruiker, geschikt voor Exact Online, Globe en Financials”, aldus Exact Software.

Er zijn 2 versies van de Excel Controller beschikbaar:

1. Lite versie:

De lite versie is speciaal ontwikkeld voor de administratiekantoren en voor mensen die de vanuit Globe overgestapt zijn naar Exact Online en die de Excel-addin van Globe missen. Wij bieden een eenvoudig jaarrekeningmodel, uitgebreide tussentijdse rapportage met forecast en de funcies waarmee u eigen overzichten kunt maken. Deze versie heeft zeer een aantrekkelijke prijs van 1580,- euro per jaar voor de eerste gebruiker, voor iedere vervolg gebuiker 1500,- euro per jaar.

- Jaarrekening.

Klik hiervoor meer informatie over de jaarrekening.

- Tussentijdse rapportages
Er zijn diverse standaard rapportages beschikbaar deze worden ook met enige regelmaat uitgebreid.
Klik hier om een voorbeeld te zien

- Functies

Functies waarmee u de saldo van een grootboekrekening tot en met een bepaalde periode kan ophalen. Deze functies komen overeen met de vertrouwde functies van de Excel add-in van Exact Globe.

2. De Excel Controller voor Exact Online :

Voor Exact Online gebruikers die geen behoefte hebben aan het inzoomen naar detail niveau zoals debiteur, artikel en veel meer details die de Excel Controller biedt, hebben wij een Excel Controller gemaakt. De eerste gebruiker kost 419,-- euro per jaar exclusief BTW. Extra gebruiker kost 150,-- euro per jaar. U krijgt 1 uur gratis telefonische consult om u te helpen opstarten met de Excel Controller.

Met deze versie heeft u de volgende mogelijkheden:

- Openstaande posten
- Cashflow
- Jaarrekening
- Tussentijdse rapportages
- Budgetten
- Consolidatie mogelijkheden
- Functies zoals in de Excel-addin van Globe
- Draaitabellen budget, werkelijkheid en realisatie. 
- Kostenplaats, kostendrager rapportages.

3. De Excel Controller pro voor Exact Online :

Deze versie heeft dezelfde mogelijkheiden als de Excel Controller alleen wordt de data opgeslagen in een MS.SQL-server. Door deze server kunnen de detail mutaties geimporteerd worden vanuit Exact Online in de SQL-server en zeer snel bijgewerkt worden. Hierdoor bent u slechts een muisklik verwijderd van de onderliggende details en zijn overzichten zoals omzet per klant, artikel, project slecht een muisklik van u
vandaan. De eerste gebruiker kost 700,-- euro per jaar exclusief BTW. Extra gebruiker kost 150,-- euro per jaar. U krijgt 1 uur gratis telefonische consult om u te helpen opstarten met de Excel Controller.

Overige modules en extra gebruikers