Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Gebruiken is geloven, Excel Controller!

U kunt hier een volledige versie downloaden en zelf uitproberen voor 45 dagen*, geheel vrijblijvend!

De versie die u hier kunt downloaden is geen aangepaste versie dus kunt u precies zien wat u krijgt zodra u ons product aanschaft. Naast het product kunt u ook een handleiding downloaden met installatie instructies en uitleg over de mogelijkheden.

Ons product leest gegevens. U kunt dus niets beschadigen aan uw data. U kunt veranderen en werken met de draaitabellen zoals u wilt. Terugkeren naar de beginsituatie kan altijd!

Tijdens de registratie kunt u kiezen voor Exact Online of andere pakketten.

Met Exact Online hebben wij een Exact gecertificeerde koppeling.

Hieronder vind u de verwijzing naar de desbetreffende hyperlinks.

LET OP: De 32/64 bits versie van Excel Controleer in de meeste gevallen NIET gelijk aan de 32/64 versie van uw Window Systeem. De meest gebruikte versie is 32 bits. Controleer voor installatie welke versie van MS Office u gebruikt

Klik hier voor de handleiding "Bepaal MS Excel 32/64 bits"

Klik hier om de 32/64 bits versie voor MS.Excel te downloaden.

Let op: Indien u gebruik wil maken van de SQL Pro versie, dan moet u de beschikking hebben van een MS SQL Server. Voor testdoeleinden (of eventueel voor later eigen gebruik) is de gratis MS SQL Server Express 2008/2012/2014/2016 voldoende. Deze gratis versies kunt u hier downloaden. Selecteer "Express with Tools" ENU\x64\SQLEXPRWT_x64_ENU.exe als u een 64 bits OS (besturingssysteem) heeft en ENU\x86\SQLEXPRWT_x86_ENU.exe als u een 32 bits OS (besturingssysteem) heeft. Wij adviseren minimaal 4Gb intern geheugen.

Artikel van Microsoft over gebruik 32 vs 64 bits

*Na de download dient u zich te registeren om zo de werking van de Excel Controller te garanderen. Indien u zich registreert geeft u Excel Controller het recht om u te benaderen over de werking van de Excel Controller, telefonisch of per email (max. 3). Uiteraard kunt u zich bij de eerste email uitschrijven. U dient bij de registratie uw geldige gegevens op te geven. Indien deze gegevens niet correct zijn behoudt Excel Controller het recht om de programmatuur te verwijderen.