Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Haal meer uit uw ERP Pakket

Business Intelligence Tool voor ERP-Pakketten

Excel Controller is een controle, analyse en rapportage tool voor ERP pakketten. De Excel Controller is de favoriete tool voor controllers en financial managers. Een draaitabel met financiële gegevens opent een wereld met nieuwe mogelijkheden.

Waarom de Excel Controller?

Excel Controller is vooraf ingericht. Wij hebben jarenlang diverse ERP pakketten geanalyseerd en eigen kenniscontainers ontwikkeld met alle mutaties. Hierdoor kunt u direct na installatie alle rapporten meteen gebruiken.

Goed gereedschap is het halve werk

Ons product is anders! Geen geknip en geplak meer, maar direct toegang tot alle mutaties over meerdere administraties. Realtime toegang tot de onderliggende details en gescande documenten.

Moet u veel ad hoc overzichten maken?

Onze standaard rapporten zijn eenvoudig uit te breiden met vele velden van uw administratie. Kostenplaats, project- of afdelingsoverzichten kunnen eenvoudig uitgerold worden binnen uw organisatie. Ingewikkelde managementoverzichten zijn door onze consultants binnen een dag gemaakt. Tenslotte zijn al onze overzichten dynamisch gekoppeld en kunnen ze op elk moment vernieuwd worden.

Herkent u dit?

Er worden hedendaags, helaas steeds opnieuw, handmatig bestanden geëxporteerd en bewerkt met gecompliceerde formules. Het vergaren van informatie wordt, zoals hiervoor al vermeldt, met de welbekende tijdrovende functie 'kopiëren en plakken' bij elkaar geformeerd en daarmee gaan de bekende bezwaren gepaard. Veel rapportagetools zijn erg technisch en maatwerkrapporten van derden zijn te gecompliceerd. U heeft daar veel consultancy uren voor nodig  en een belangrijk detail daarbij is dat u zich ook sterk afhankelijk stelt van deze consultant.  Liever wilt u duidelijkheid en geen lange implementatietijden!

Meteen aan de slag

Met de Excel Controller heeft u direct toegang tot alle mutaties. Hiermee  kunt u eenvoudige, duidelijke en leesbare rapportages maken over meerdere ‘financiële dimensies’ (dagboek, kostenplaats, kostendrager, project, grootboekrekening en relatie) en over meerdere administraties. U kunt hierin inzoomen tot en met de gescande brondocumenten, waarmee u kunt consolideren en dat allemaal in de bekende werkomgeving van Excel.

Zien is geloven: websessies en proefversie.

Excel Controller biedt u de zekerheid dat u een heldere en transparante financiële verslaglegging kunt vervaardigen op de door u gewenste wijze. Laat u overtuigen van de mogelijkheden van de Excel Controller. Regelmatig houden wij vrijblijvend een websessie (30 minuten), zodat u live de mogelijkheden van de Excel Controller kunt meemaken. Daarnaast kunt u ook een proefversie bestellen, waarmee u de Excel Controller een maand lang kunt gebruiken op uw eigen administratie(s).

Daagt u ons graag uit om u te gaan overtuigen met een proefperiode... U zult echt enthousiast worden en zich afvragen...waarom komen jullie nu pas?