Opzoek naar een manier om uw rapportages op een snellere en eenvoudigere manier samen te kunnen stellen? >>

Functionaliteiten

De Excel Controller geeft met de volgende objecten direct toegang tot uw administratie:

Deze objecten zijn standaard Excel functionaliteiten, echter verrijkt de Excel Controller deze objecten op een manier dat ze veel gebruiksvriendelijker worden én meer functionaliteiten hebben. De objecten worden direct gevoed door onze kenniscontainers (alleen lezen). Deze kennis container hebben wij standaard ontwikkeld voor:

SAP Business One, Navision, King, SnelStart, Exact Online, Exact Globe/Compact, Exact Financials, Coda, DBS, Multivers, Imuis en veel meer.

Op al deze pakketten hebben wij standaard rapportages gemaakt waarmee u direct aan de slag kunt gaan,  zowel enkelvoudig als geconsolideerd. Enkele voorbeelden:

 

Draaitabellen
Een van de meest krachtige analysetools binnen Excel is de draaitabel. Hiermee kunt u op bijna elke denkbare wijze gegevens samenvatten en weergeven en dit door slechts enkel met velden te slepen en te filteren van velden. De draaitabel is opgebouwd uit de detailgegevens. Deze zijn met één klik op de muis op te vragen. Vanuit hier kunt u doorklikken op de bedragen zodat u ziet hoe het bedrag is opgebouwd, daarbij is het met de Excel Controller zelfs mogelijk om de gescande factuur in te zien.

Met draaitabellen kunt u zelf duizenden rapportages bouwen. De Excel Controller haalt de data direct uit de bron op, zo beschikt u over miljoenen regels realtime en dat over meerdere databases. En dit alles met behulp van onze standaard kenniscontainers. Er hoeft dus geen consultant aan te pas te komen!

Voorbeeld films van vragen die kunt beantwoorden met een resultatenrekening zijn:

Wij hebben een gratis cursus gemaakt over het gebruik van draaitabellen. Deze kunt u aanvragen op http://www.excelcontroller.nl/index.php/gratis-software/producten

Lijsten

Lijsten zijn direct met uw administratie(s) gekoppeld zijn en snel te vernieuwen. Met deze lijsten kunt bijvoorbeeld:

Functies

Met de functies kunt u bijvoorbeeld het saldo van een grootboekrekening ophalen of de naam van een debiteur. Deze functies kunt u desgewenst zelf uitbouwen.

Overige functionaliteiten

Met de wizard en extra functionaliteit kunt u uw eigen rapportage ontwikkelen en toevoegen aan uw eigen rapportagesset.

Vraag nu een webdemo of 45 dagen demo aan en zie hoe eenvoudig de Excel Controller werkt!